odstávka...

odstávka...

Anotace: někdy je dobře...když se něco pokazí...

severní moře
se vlnilo jak zdivočelá anakonda
a dobývalo skalnaté pobřeží
podzimní van tetoval kůži
do růžova
a ona se procházela jen tak travou
v krátkých černých šatech
havraní hlavou
a tančila ve větrných vírech...

až k podivné stavbě
co vypadala
jako dvě muchomůrky na sobě
s vyhlídkou co trhala dech...

vystoupala po schodnicích
opřela se o zábradlí
a mě přepadlo silné nutkání
pohladit ji po nahých zádech...

odolal jsem
a nesměle pravil
slečno nechtěla by jste se mnou odletět?
jen bych Vás potřeboval
k malé opravě
a já zatím připravím palivo
výbušný mech...

otočila se
a s úsměvem pravila
jistě proč ne pojďme
a seskočila v dvojitém saltu...

já plavně za ní
a po dopadu jsme se rozběhli spolu
k opuštěné továrně na sůl...

když jsme dorazili
k odpalovací rampě
trochu se zarazila při pohledu
na podivný ocelový stroj
co měl postavu žáby...

podáš mi nářadí?
a ledabyle pohodila hřívou...

prameny vlasů se hladově
otřely o její tvář
jakoby vytesanou z borovice
připomínající královnu ze Sáby...

v tu chvíli jsem věděl
že jsem našel tu pravou...

má Repaire
Autor enigman, 07.10.2011
Přečteno 256x
Tipy 38
Poslední tipující: zelená víla, Kars, poustevník Jirka, isisleo, Tanzania, Emmelia, Mario de Janiero, Jiparo, modrá..., Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..1*

10.10.2011 20:25:00 | isisleo

především je dobré mít svůj skvělý alternativní svět...
ST!

10.10.2011 12:04:00 | Mario de Janiero

...není nářadí jako nářadí :D

10.10.2011 11:59:00 | Jiparo

To je upozornění! Paráda, pane.

07.10.2011 22:08:00 | Dota Slunská

klíč je klíč..k čemu toť otázka:-)

07.10.2011 20:47:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí