malé vyznání

malé vyznání

Anotace: .

byl jsem na místech
jejichž hořkost by vám ohladila břity
i na místech
jejichž sladkost by vám rozsvítila srdce
potkal jsem lásky
chápající, kam směřuji, více než já sám
i nenávisti
blokující každý pokus o mojovitost
a sny, spousty snů
kde se smysl a účel zhmotní až do nepřehlédnutelna
a vše je jen malý krůček, malý krůček od tebe

k dalším místům, snům a láskám se vydám
až zase bude všude kolem znít to hlasité ticho
Autor danielsoft, 07.10.2011
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla jsem ji již jinde a líbí, líbí se

07.10.2011 17:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí