Vzrušení

Vzrušení

Anotace: ...

Vzrušení,
motýlci v břiše.
Svádění,
tak pojď přeci blíže.
Úsměvy,
nervózní výraz.
Pohledy,
vášnivý důraz.
Rty,
chvějí se jemně.
Ty,
blížíš se ke mně.
Polibky,
hřejí mě na těle.
Dotyky,
jsou něžné, nesmělé.
Milování,
cítím tě u sebe.
Smyslů zdání,
že blíží se nebe.
Autor Eliss94, 07.10.2011
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Emmelia, ostuda lidstva, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí