Básníkův sklon

Básníkův sklon

Anotace: Smrt je hold mrška vybíravá

Sbírka: Se smutným koncem

Básníkův skon
Oznámí smutně zvon
Doufám,že zvoník bude od té dobroty
Že zahraje něco od noty

Můj život se jak černá propast zdá
Člověk stále hloubš propadá
Není na vzdor síly
Vždyť každou chvíli
Přiblíží se smrti průvod
Tak k pochopení života hledám důvod.
James P. Verlaine rodem básník
A obyčejný český chasník
Se s vámi loučí
A se smrtí se teď spolčí.
SBOHEM...
Autor Jacob P. Verlaine, 07.10.2011
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí