BUŘTY

BUŘTY

Anotace: Před lety v neděli Brzo se stmívalo Buřty tu voněly Pár veršů vznikalo

Tak sedim v kuchyni jak každou neděli
A jsem zas sám abyste věděli
V troubě si peču na pivě buřty
Sluníčko zapadá noci jsou pustý

A tak v beznaději uléhám do peřin
Že se to zlepší ani moc nevěřim
Nohy mi brněji to bude z chlastu
Nařídim budika a světlo zhasnu

Ráno mam zpoždění nestíhám práci
Alkohol řešení? u ponku zvracím
V kantýně k obědu na pivě buřty
A já mám po pivu opice hustý

A tak se můj život ubírá kupředu
Večer jdu na pivo buřty mam k obědu
A potom v klidu dám nohy na stůl
Nařídim budika a světlo zhasnu
Autor jondys, 07.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Lockedlady, Elisha, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí