Na jak dlouho tentokrát?!

Na jak dlouho tentokrát?!

Anotace: můj druhý pokus o drama, doufám, že podobně úspěšný jako ten první :)

ON:
Jakým bláznem kdys jsem byl
a o tvé srdce jsem se připravil,
nyní pozbudu vše, mimo tě!

ONA:
V tvém nedospělém životě
nezbylo pro naše city kousek místa.
Jednou to stačilo, dvakrát je moc,
jsem si více nežli jistá.

ON:
Chci býti s tebou na věčnost,
s tebou se smát, odbourat všechny stresy,
no tak kam jsi mi utekla, kde jsi?

ONA:
Když ztrácel jsi mě tiše,
a málem jsem si vybrečela oči...
Kdes byl, když po mé tváři tekly slzy?!

ON /přemýšlí/:
...

ONA:
Nechci slyšet klišé,
jak moc tě to mrzí,
jak velký spáchals zločin
a že teď se všechno změní.

ON:
Dej minulosti zapomnění,
nyní jsem tu pro tebe
a navždy zůstanu strašně rád.

ONA /ironicky/:
Na jak dlouho tentokrát?!
Autor Anjobi., 07.10.2011
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí