Úsměvu moc

Úsměvu moc

Anotace: Zvláštní setkání s dvěma lidmi, z nichž jeden mě očaroval.

Byl jsem sám, byla noc.
Vítr mě zanesl sem k Vám,
a mě pohltila zvláštní moc.

Z temné noci stal se jasný den
a na tváří mé byl úsměv jen.

Mladí, krásní, vem to čert,
Vaše duše změnili mi svět.

Ty dva úsměvy mi do života sílu daly,
ale jeden z nich byl silný příliš,
svůj dráp do mého srdce zaryl,
a já?

Já trápím se jen
a temno zahaluje ten jasný den.
Autor Lucas92, 07.10.2011
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Eliss94, Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí