Vyrušuje čistou hru

Vyrušuje čistou hru

Anotace: vyrušeně toulavé

Rty které lepí ráda k sobě
Otočená zády pozoruje svět
Vnímá kouř vanilkových cigaret

Začišťuje srdce a pouliční stopy
Její nejlepší přítel je oheň
Detailně zapadá kousek puzzle

Vnímá vnitřní přání
S úlevou padá do listí pravdy
Noc omotává její řasy

Ten hlas co rád magnetizuje hlavu
Nátlak davu opadl-měl
Prsty míří mezi pihy

Ledový pocit občas si předplatit
Tahat za cizí nitky a nerušit
Milovat tahy šmytců po dlaních

Pořád jít nahoru a dolů
Věnovat úsměv na reklamu
Drzost která zjemní hranu

Telapatie stojící vzadu
Vyrušuje čistou hru šachu
Nahá slova letí kolem

Ve větru rovnováhy
V nejistotě tvojí kapsy
Černá září a Ty?

V Dáli očí,topíš se..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 07.10.2011
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, blue, J's .., její alter ego, CULIKATÁ, Baja77, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí