Ona

Ona

Anotace: já ty on ona ono oni my

bejvávala naměkko
nahniličko
a žvýkávala tabákový svět
radostně obrazy
překládaly touhu
a na její nohy byla
radost pohledět

stávala se často znova květem
na vibracích rozladěných strun
a co že z toho zítra zanechala dětem?

- na kamenech rána
- v květináčích kytky
a bolest v sáčku mražená

jen láska
byla dražená.
Autor Lucijena, 07.10.2011
Přečteno 249x
Tipy 13
Poslední tipující: Lucijena, Lenake, Emmelia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí