Vlnolamy

Vlnolamy

Anotace: životní pocity.

Sbírka: Zahrada snů

Odřít si patu do krve
poznat tu lásku poprvé
spadnout až na dno jámy lvové
nechat si staré, zničit nové
narazit klobouk do čela
zažít to co se nedělá
strunu si strhnout z kytary
prohlídnout fotky prastarý
pohledět smrti do tváře
dlaní se dotknout oltáře
rozlomit kámen na dva kusy
zapálit oheň pod kaktusy
hrabat se v písku pouště dní
ochutnat krmi polední
padat pak z výšin do propasti
není to v žití lepší masti
než novým ránem začít chtít
toužit se učit lépe žít.

Pro sebe i druhé co mám rád.

Nejsem jen běžný kamarád.

As.

Jen tichý přítel v dálavách...
Autor Paulín, 07.10.2011
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., CULIKATÁ, labuť, Baja77, TetaKazi, zenge, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kalkulace, přemýšlení a pěkný spád, má Tvá báseň.

08.10.2011 09:39:00 | labuť

hezké rozjímání

07.10.2011 22:52:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí