V CHLADU TVÉ PŘÍTOMNOSTI

V CHLADU TVÉ PŘÍTOMNOSTI

Anotace: ....

Pod rouškou nevratného násilí
košaté stromy shazují větve
v chladu tvé přítomnosti
tak zasněně až nesměle pošetile
jako když láska lží ztěžkne
stroze oděná v panenské nahosti
a plaché sarkastické nedůstojnosti

záclonové hedvábí chřadne
rozvlátě unášené napětím
jako naše doteky bez vibrací
a prázdné očí v rozích neskladné
i přes veškeré vypětí
se síla do znovuobjevení nevrací

a jen se tak ztrácí a slábne
jako těkavé protikladné myšlenky
schoulené až na dně nedorozumění
kde srdce nakřáplé
číhá na poslední bezradné domněnky
už tak ztrýzněného svědomí

a narušeného nocí odsouzeného klišé
tvých i mých představ
o společném souznění
tak prosím už jen tiše
svou vlastní zeď jsi postav
a mě nech jen pár kapek znecitlivění.
Autor ZILA78, 07.10.2011
Přečteno 269x
Tipy 27
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, Azure angel, la loba, Necelá, Emmelia, Mbonita, CULIKATÁ, hatlapatla, Maryje..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady jestli sem to dobře pochopil,tak je to o lásce,která je těžce před rozložením....no a pak právě příjde ten rozvod,hezky si to napojil.
básenka opravdu vyzněla smutně.

18.10.2011 18:23:00 | ECHO PARAZIT

...až mrazí :(

08.10.2011 12:03:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí