*-*ZNIČENÁ-*-

*-*ZNIČENÁ-*-

Anotace: Naštěstí už je to pryč... Ale už nikdy...!

Jediný pocit, který mě napadá
je ten, když naděje uvadá,
srdce pláče: "Ach, bolí, bolí to!"
"Dost! Stop!" celé tělo prosí to.

Domluva? - výsměch.
slzy? - jasný neúspěch.
Řev? - Nic a zase nic.
Jsem zničená, nic víc...
Autor Rezkaaa, 07.10.2011
Přečteno 192x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí