Promluvila Lípa

Promluvila Lípa

Anotace: Zamyšlení nad tím, co vlastně dělá noc strašidelnou.

Lípo, tak co mi chceš říct,
nakláníš se a nic víc.
A do ucha mi listy šeptají.

Jdu sama noční tmou
a jen stíny za mnou jdou
a měsíc je tak krásný.

Tají se mi z něho dech,
mráz mi běhá po zádech.
Co vlastně skrývá noc?

Noc má zlé tajemství.
Né...to jen lidi jsou zlí...

Lípo myslím, že už vím,
co chceš tím...
co chceš říct.
Autor Piví, 07.10.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí