Kafíčko, rohlíček

Kafíčko, rohlíček

Anotace: Hlavně ten optimismus.

Kafíčko, rohlíček,
dáme si k ránku,
země se probudí
z nočního spánku.

A budem doufat,
že nebudem zoufat,
tvrdit, že nebudem,
můžu si troufat.

Až bude nejhůř,
zapálím svíčky,
světlo se objeví
pod tvými víčky.

Život je boj,
mám první ránu,
kafíčko, rohlíček,
dáme si k ránu.
Autor Piví, 08.10.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí