Kosí píseň

Kosí píseň

Anotace: Melodie tak krásná

Sedí kos na větvi
a krásně zpívá.
Z velikánské výšky
na svět se dívá.

Jsem z něho na větvi,
chci zpívat s ním,
tak s kosem na větvi
zpívám a sním.

O tom:
A co je komu po tom?
V čem tkví
naše tajemství?

Smutná i veselá
je naše píseň.
Život je taková
časová tíseň.
(Kose nežeň)

Sedí kos na větvi
a krásně zpívá.
Z obrovským nadhledem,
na svět se dívá.

Píseň co uchvátí,
chci zpívat s ním.
Tak s kosem na větvi
zpívám a sním.

Píseň tak nádhernou,
že zlobu schová.
Co nemá písmena
a už vůbec ne slova.




Co je komu po tom?
Autor Piví, 08.10.2011
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí