Smutný klaun

Smutný klaun

Anotace: prostě poslední představení.....

Starý a smutný klaun,
už jenom před zrcadlem sedí,
poslední představení skončilo.

Sbalí si šminky a kostým,
co teď, kam dál jít?
Pohledem prázdným,
dál do plných šapitó si hledí,
a vlastně neví, co bude zítra jíst.

Starý a smutný klaun,
ten vysloužilec smíchu,
co bavil všechny,
tak opuštěný zbyl.

Vrásčitá tvář,
a pod ní maska smíchu,
jež kryje samota tak mazlavá jak jíl.

Poslední aplaus,
pro toho starého bracha,
ať ještě hlediště naposled zabouří,
pak už jen útulek,
pro nepotřebné lidi,
náhradní svět a oči kocouří.
Autor DERALTE, 08.10.2011
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, Elisha, Anjesis, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD, Emmelia, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí