KOMERČNÍ UPÍŘI

KOMERČNÍ UPÍŘI

Anotace: ....

Kanou obličeje
přetvářky
komerčních idolů
samozřejmosti i obyčeje
urážky
síť blábolu

historická i dnešní
ochranná známka
cejchovaná nálepka
být známý a prestižní
časem pitvořená seznamka
pozlátko a kolébka

generace na generaci
přetahují se o lano
a zlatá koryta
jako upíří a vlkodlaci
co nenávidí paprsky utkané ráno
protože je v nich moc ukrytá

a z veledůležitých lidí
co nacházejí nové
a stále nové talenty
jsou právě ti upíři co se stydí
a na lsti cukrové
mají vlastní patenty

a stádo pochopů a poskoků
jak vyždímat s člověka
i ty poslední kapky talentu
v pomyslných okovech otroků
a zatlačit tak silně až to jednoho poleká
za nechutnou doživotní rentu.
Autor ZILA78, 08.10.2011
Přečteno 243x
Tipy 23
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, Danga, Azure angel, Juan Francesco de Faro, James Libustka, Maryje..., hatlapatla, Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco podobného sem již taky složil.....ale v jiné formě samozřejmě....máme na to stejný názor......je to hnus. ale co lidi chtěj tak maj.

18.10.2011 18:28:00 | ECHO PARAZIT

Komerce únosná a neúnosná. U nás je však samonosná... st

09.10.2011 17:23:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí