BUDOU VÁNOCE

BUDOU VÁNOCE

Anotace: ...

***

Čtyři dlouhé dny a rok je zase pryč
včera ještě dovolená
víš ... přeju si
na Vánoce petrklíč
ty jsi moje vyvolená

Já nechápu Růženko údiv tvůj
jeden jsem ti dal a řekl opatruj
přec loni jsem byl Ježíšek
koupil jsem ti ...

Ho stejně pesan neměl rád
rval se s ním jak Don Juan
neříkej mu pořád
neřád
přece je tvůj kamarád ... anebo ne?

No vidíš
půjčíš mi ten petrklíč
co máš v srdci na ...

Za to ti já ten svůj dám
když si těly potykám .................. e?

***
Autor WAYWARD, 09.10.2011
Přečteno 453x
Tipy 37
Poslední tipující: modrá..., zelená víla, prouteny kosik, Juan Francesco de Faro, páááááááá, isisleo, Spadlá z nebe, JR, PIPSQUEAK, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsou dary jako dary
ST

09.10.2011 15:28:00 | Mbonita

Na Vánoce
Petrovi dám klíč
od svého těla
snad ho potěším
že jsem tak smělá...

09.10.2011 10:59:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí