VŠECHNO JE NIC

VŠECHNO JE NIC

Anotace: Tence dekadence, k nedělnímu odpočinku, snazší než zvedat činku.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Tik tak Zhrzená Panna
Bim bam zvoní hrana
Leč nic Bledá líc
Ještě něco víc
Všechno je pryč

Ne, bylo toho moc
tu osudnou noc
snad jen samý kýč
Už dávno nebyl panic
Nebyl vlastně nic

Ztrhané struny hrají klam
falešné akordy návratu
Šat máš samou záplatu
žaludek, vyprodaný krám

Suché listy zvadlých lilií
jež nadějí tě kojily
jako když sušíš švestku
Každý plivá na nevěstku

Světla baru svíti na vrátka
na cestu zpátky a domů
ospalý, hlava bolí k tomu
Lidi, udělali ze světa jatka

Hřbitov, kříž a hluboká jáma
Musí tam každý, každá a sama
Muž, panna i majetná dáma
Autor RU 82, 09.10.2011
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí