Mý druhý já

Mý druhý já

Anotace: ******

Mý druhý já,
se ve mně škodolibě chechtá.
Do ucha šeptá mi,
že nemám nic,
jenom svý nereálný sny.

A když mi nevyjdou,
na prstech počítá dřív než se tiše zeptá,
víš kdo je nejhloupější????
Brácho no přece ty.

Mý druhý já,
je tak hluboko ve mně,
nejde ho vyhodit
tak jako návštěvu.

Vždycky když brečím,
tak hlavu rychle zvedne,
A dá se parchant ,
vesele do zpěvu.
Autor DERALTE, 09.10.2011
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí