Poznání

Poznání

Anotace: sebe poznávání

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Nechci být Havlíček,nebudu ani Nezval,
píšu jen proto,abych sám sebe poznal.
Dělal jsem ledacos nebylo to k ničemu,
tedˇ snad už objevím tu pravou příčinu.

Jestli jsem v hlavě měl jen hloupé nápady,
nebo mi hatí vše někdo jiný za zády.
Ti by se hodilo,na jiného to svádět,
abych se v životě nemusel sám ohánět.

Život mě naučil,ke všemu se stavět čelem,
proto tedˇ sám sobě,chci být učitelem.
Není to lehké snad ani troufalé,
uvidím tedy co vše mne napadne.
Autor jozífek, 09.10.2011
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí