Feťákův žalm

Feťákův žalm

Anotace: -------

Do žíly šlehnout si duhový sny,
problémy na chvíli vyřešit.

Pak za zdí léčebny počítat dny
do stejný řeky podruhý nevstoupit.

Šlehnout si do žíly poslední dávku,
a knížku života zaklapnout.

Po řece Styx za pár malejch zlaťáků,
na lodi s Cháronem podsvětím plout.
Autor DERALTE, 09.10.2011
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí