NEROZHODNOST

NEROZHODNOST

Anotace: jen tak...na zadaná slova křičím, bolest, paprsek, slunce, nonsens

NEROZHODNOST

Bolestí, křičím bolestí
na scestí, tyčím se na scestí
své bezradnosti
s obrem, co slunce dotýká se
s dobrem, co potýká se
se zlem
jsem svázán žezlem dvojakosti
paprsek vědění snad vyžene
to svědění v mé hlavě
ten nonsens co právě
pučí, šero střižené
do malosti
co mě vždy zažene
do područí pitomosti....
Autor Houda, 09.10.2011
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Kars, James Libustka, labuť, CULIKATÁ, 6thSun, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí