Chtít mít neobyčejný život.

Chtít mít neobyčejný život.

Anotace: (jaké to asi je?)

Je vtipné kolik můžeme zažít
a kolik přesto nezažijeme
"Když já byla mladá..."
Budu jako stará vyprávět
a přesto možná větu
nebudu umět doříct.

Podělit se s dětmi o zážitky
které nejsou

Budu vyprávět příběhy sousedky
jakoby byly moje

Člověk si přeje prožít mnohé
hlavně žádné starosti
lehkovážně, ne s moudrostí
A hlavně přožít všechno

Je vtipné kolik toho zažijeme
od zítřka do konce života
a možná také ne
možná až od pozítří
...... doufejme
Autor eery, 09.10.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí