Ráno

Ráno

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Když vládu noci
k ránu krátí čas
a posledný odraz mesiaca
trbliece sa na hladine
nemilosrdný den
mi Tě z náručí vyrve zas
zas ostávam nemohúco
uväznení vo vidine
...
Když sama probouzím se
do uplakaného rána
a nebo plače
nad zosnulou nocou
bez náruče Tvé
se cítím opět sama
opäť sama
bosá
kráčam rannou rosou
...
Autor TedelyBear, 09.10.2011
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí