Sto řek

Sto řek

Anotace: ...

Sto řek omývá prostořekost dívčích úst
a tak se může zdát, že eroze mužských srdcí
je prostým výsledkem fyzikálního působení
rozběsněných živlů

Mrznu, obaluji ji nepranou košilí,
led mezitím roztahuje levou předsíň
eros dýchá prudce
rozdmýchává zápalku za zápalkou a směje se svému dílu,
když pramenitá voda vyvěrá z puklin mezi chlopněmi
a zvlhčuje popraskané rty
které by napojilo
jedině
sto řek
Autor Alizarin, 09.10.2011
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, pěkná, pěkná

09.10.2011 22:36:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí