Další ZPĚV PÁTEČNÍ

Další ZPĚV PÁTEČNÍ

Anotace: Pokus přilížit se klasice

Sbírka: ŽÁRLIVOST

-Smích byl všem dán
při narození do vínku
Časem provází nám
i nejsmutnější vzpomínku
Ani s tebou to nebude jiné
ač odporují tvé oči snivé

-Nerad chodím do kostela
stejně na pohřební průvod
vůbec ne, na zádušní mše
A to už je pravda celá
k připomenutí byl důvod
Nakonec, tím říkám vše.

-Nic že neříkají verše tyto
Připisuji, je mně to moc líto
Já však víc už nechtěl říci ani
vše pochopíš, až budeš pán, paní
Autor RU 82, 10.10.2011
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí