Vzpomínky, co nemáme...

Vzpomínky, co nemáme...

Po schodech scházejí stíny lidí, kolem běhají děti v ozvěnách času.

Přes keře na trávník skáče míč, skáče za křikem od nás pryč.

Sedíme a vzpomínáme na věci co stali se, než jsme žili.

V temném větrném ránu sedíme a čekáme,

v opojení,

unavení a smějeme se času za námi.
Autor Vombat Kšíry, 10.10.2011
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí