K

K

Anotace: čtu si to pořád dokola, nasírám se u toho a stejně pořád nevím, co budu dělat :-D

možná
že parkety
by ti vrývaly třísky
do bosých nohou
možná
že po probuzení vedle tebe
vrátila bych se v čase
a ani nepřišla
možná
že slovem milovat
vážně míníš škrtit

-

kdysi jsem chtěla
perem popsat
každý centimetr tvé kůže
ale
uvědomila jsem si
že to nejsi ty
že mé zpité tužby
stále míří k neznámému
závoji dlouhých plavých vlasů
nechci už
sledovat jak se ztrácíš
ve sladkém opojném klamu
když vedle tebe žízní hynu
po žízni
nesnesu už
cítit jak se chvěješ
v záplavě mých prázdných polibků
není tu už nic!
ale možná
když přestaneš mi tisknout ruku
bude mi zima
Autor l'âme, 10.10.2011
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, J's .., JohnyD., Jana M., Queer, Eliott Fargley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí