Dokud Tě cítím

Dokud Tě cítím

Anotace: ...

Dokud tě cítím,
paprsky slunce vnímat budu…
dokud tě cítím,
..nejsem chladná,
..ne kus ledu..

Dokud tě cítím,
vím,jak otáčí se zem
jak daleko je vesmír
že je noc černá a modrý den..

Dokud tě cítím
chci žít o kousek dýl,
skládat ti básně,
skládat je z našich prchavých chvil

Dokud tě cítím,
mám naději...
...radost z dalších dnů
dokud tě cítím,
dokud máme pár svých nesplněných snů..

Dokud tě cítím
budu štastná,
jako naší první noc..

dokud Tě cítím...
Autor Lenny, 10.10.2011
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí