děvka šílená

děvka šílená

Anotace: aneb prcinky sou vždycky inspirací

možná seš děvka šílená
a možná lepší jinde už není
možná moje hlava je moc zmatlaná
a nebo možná je to objektivní dění

můžu se ptát sám sebe
těžko říct jestli najdu odpověd
možná si počkám do nebe
až půjdu k bohu na zpověd

jestli však budu mít pravdu
budu sebe sama proklínat
tak doufám že jí dřív najdu
abych mohl v klidu usínat

možná si životní láska má
nebo možná si jen životní omyl
možná si ta co mi občas dá
možná sem já jenom debil
Autor ostuda lidstva, 11.10.2011
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí