DOPIS DCEŘI

DOPIS DCEŘI

Anotace: na zadaná slova : vonná tyčinka, sebevrah, palec, tisícovka

DOPIS DCEŘI

Víš holka
mám o tebe vážně strach
když ve svých snách
vidívám tě na vlnách
života se houpat
ta polka je ode zdi ke zdi
a výtahy jezdí trhem
vidím tě jak sebevraha
kterej váhá zda se jedním vrhem
bude koupat naposled
jak vonnou tyčinku
pro tenhle svět
jak motýla, co na činku
usedl, když žádný květ
nebyl v dohledu
víš kotě
mám o tě vážně obavu
když palec sliní tisícovku
a ty zapadneš do davu
tuhle schovku
můžou hrát jen silní
a na to, aby pak bylo
"bohužel" a "nic"
na to tě mám příliš rád...
jen to jsem ti chtěl říct !
Autor Houda, 11.10.2011
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí