Než shořím

Než shořím

Anotace: ...

Trochu hravosti
přimíchám si do odpolední kávy
Podzim mění se v barvách,
a já nalévám Ti radost
Nechci se už ptát, zda
dát rozum nebo srdce všanc..

Klíčem svým uzamknu svůj svět
v jednotě se vším

Svítá..

a vše je zas tak jiné

A mně..
bylo potěšením
..své srdce Ti darovat

Bude mi chybět svět plný snů,
léčení mimo realitu všedních dnů
Verše plné smutku i slz.
Nevezmu dar svatých slov
do temnoty iluzí
Mosty spálit pro dokonalost
Hrozí mi shoření vlastních pekel

Pokorně přijmu každou chvíli
i pokušení podlehnout mu zas
jediným pohledem do očí..

Kvůli zítřku, zůstávám ještě sama..
Už staletí píšu dopisy Tobě,
moje milovaná.
Autor Agniezka, 11.10.2011
Přečteno 321x
Tipy 23
Poslední tipující: Danga, Juan Francesco de Faro, la loba, Emmelia, Kapka, Kars, Mbonita, zenge, 6thSun, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jediným pohledem do očí.. i jiskřička přeskočí a vznikne plamének..jasný oheň mírný je fajn..u Labe bývá chladno.. takže pro milovanou v životě neshořet, hřát :)

12.10.2011 02:12:00 | J's ..

Nevěř tomu, že plameny tě očistí,
jen přátelství a rozum ti mysl očistí

11.10.2011 20:46:00 | Kars

hoření je proces očistný...hlavně to láskyplné

11.10.2011 20:38:00 | Mbonita

...hravoST přimíchávám denně

11.10.2011 15:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí