výraz

výraz

Anotace: zarýv

ztrácím se víc a víc
už je mi to jedno
že život je
drahá děvka
je to jen
mateřský znamínko
na mym
obličeji
je to jen
obláček kouře
v oblaku smogu a
prachu

peněženka
je zase plná
a sny
jsou zase prázdné
ale mě už to je jedno
tak si kupuju
všechny ty malé
věci
co si život nemůže
dovolit
mi nabídnout

a nasazuju
výrazy
na svůj obličej.
Autor ego_nothing, 11.10.2011
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí