Menší kocovina

Menší kocovina

Anotace: Občas se to holt stává.

Když se ráno probudíš
a hlava je jak střep.
Na rtech sladká wisky
co chutná jak med.
Však ještě něco na těch rtech
co jak vášeň chutná,
já nemůžu si vzpomenout
na tebe,
snad nejsi smutná…
Autor Vláďa, 11.10.2011
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi v tvém věku stávalo, že jsem nevěděl, co smáčí mé pysky...

11.10.2011 18:30:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí