Hříbátko

Hříbátko

Anotace: Nevím, co napsat..děkuji, že mě čtete :-)

Obloha z červánků
budím tě ze spánku
hříbátko nesmělé.

Zastavím čas
ručičky hodin pošlu po zpátku.
Aby si neuslo aby si nezestárlo
nevyrostlo, neumřelo.
Hříbátko nesmělé.

Však nejde zastavit čas
ručičky hodin dopředu jdou
tik tak...
A ty usínáš, dlouze usínáš
hříbátko nesmělé.

Obloha z červánku
budím tě ze spánku.
Počítám čas
za mraky není žádný jas.

Proč musíš usnout
když zrovna jsi narozené
hříbátko, hříbátko nesmělé.

Asi to tak má být
někdo jiný má tě nahradit.
Obloha z červánků
budím tě ze spánku.
Ty spíš, jen spíš
a spíš...
Autor M3rryMarta Valenová, 11.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, labuť, E.T.Jane, CULIKATÁ, J's .., Paulín, Divoženka1, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudáček hříbátko:-((.

12.10.2011 00:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí