Ve třech se to líp táhne

Ve třech se to líp táhne

Anotace: Gárdy a Mrázek

Dvě nohy stolu desku neudrží
Ačkoliv muška v kolmosti stěn
Vzdechla pod makadly křižáka
A den bez výčitek střídal se
se zprzněným ránem
Vzdychajících důchodců
Nad prošedivělými vlasy
A jaterními skvrnami
Nad chotí co uvaří, vypere, vyžehlí
Ale syna neopustí

Dvě ručičky na hodinách
A vždycky čas měl smysl
Ačkoliv kolo bez šlapek
Pomůže

A pak do práce přijde ve vlasech tuže dětí
co zapomněly úkol na výtvarku
a pod židlí vlasy barvy kaštanů
chemičky, co obeplétají lýtka
a ve smlouvách teče krev

much na parapetu
co připomínají každý rok
kdy jsem nevyvětral
Autor chroust17, 11.10.2011
Přečteno 280x
Tipy 18
Poslední tipující: protivyl, dream in emptiness, hašlerka, Jana M., labuť, Donne, E.T.Jane, Dota Slunská, zenge, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za ní..:)

12.10.2011 18:24:00 | Klementine

Bavila mě. Zajímavá! :)

12.10.2011 07:24:00 | E.T.Jane

sem to příjemně schroustal

11.10.2011 21:46:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí