Poslední z draků

Poslední z draků

Anotace: .......

Poslední z draků
krouží oblohou.
Chce utopit se v proudu věků,
vždyť je sám..

Na vysoké stojí skále.
Hledí v dál..
Samoten a smutný stále
Nezkrotný stesk a žal...

Hledal stovky let.
Za druhého dal by srdce své
Srdce draka,
srdce obrovské.
Dal by všechny jeho slzy,
co utopily by oceán.
Dal by svou duši.
Svůj život a proto..
Kdo z vás tuší,
co udělal?

Za svitu paprsků posledních
odlétá..

V sedmihradské zemi už napadl sníh.
V té jeho však příroda vzkvétá.
V této zemi,kde každý krásný jest.
Příroda se stále zelená.
Nemohl už dále nést
ta těžká břemena.
Ku věčné zemi nechal se vést..

Země bez těchto stvoření,
je ztracena.
Autor Lasombra, 11.10.2011
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, E.T.Jane, danav, J's .., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to zlé,jen mi tam vadí moc by a některé tvary jako smuten nejsou totiž v souladu s ostatním textem,myslím co se slovotvorby týče,trčí tam takovou archaickostí.

12.10.2011 11:45:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí