UTONUTÍ

UTONUTÍ

Anotace: ...

Ještě je trochu zima
nohy je zebou v kolenou
a on v pozici mima
se snaží rukama vzpomenout

jak s ní hrál bez diváků
o zakázaném ovoci
a jak bořili kulisy
a byli náhle dlouzí, bystrozraci a širocí...

REF:

Tak zrušte vlnolamy, vlny se zlomí samy
Tak zrušte vlnolamy, snad něco přinesou..
Tak zrušte vlnolamy, vlny se zlomí samy
Tak zrušte vlnolamy, utoňte s noblesou..

Měli po sobě žízeň
notně si připíjeli na zdraví
projevili si přízeň
tu přízeň která tolik leze do hlavy

Najednou kocovina
a zas' chtěl každý mrznout sám
milenců rakovina
ví přesně, kde teď jsou, ale neví kudy kam..
Autor Herbit, 12.10.2011
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Kapka, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí