HODINÁŘ

HODINÁŘ

Anotace: ...

Ve jménu kanárů
co naposled vřískli pod zemí
si v zemi plné barbarů
označil další území

a když mu došel dech
a začal se mu krátit krok
zjistil že od nás na zádech
odnáší další těžký rok

REF:

Hodinář cestovní, s fortelem festovním
nám hraje nadčasový jazz
Podpadkem do taktu, drží nás u faktu
že zítra mínus včera nerovná se dnes..

Dál chůzí churavou
ty křížky četné nese sám
ač mírně padá únavou
s úsměvem k dalším kulisám

Co ten se chudák navláčel
a krajů dálných nakrájel
nohama zemi roztáčel
a zjišťoval jak velká je
Autor Herbit, 12.10.2011
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Psavec, Mbonita, Kars, tato22
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"že zítra mínus včera nerovná se dnes.. " tak tento verš sa práve u mňa zaradil k tým nezabudnuteľným... a že takých nie je veľa!

13.05.2012 00:57:05 | gallatea

Zaslouží tip.

13.05.2012 00:30:12 | Psavec

Jaká hudba tento text uvadí do života?

12.10.2011 11:35:00 | mademoiselle secret

Hezký text

12.10.2011 08:06:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí