Avantgard

Avantgard

Anotace: avantgardní umělec avantgardním umělcům

Za vysokými vraty
sedí jeden umělec

-bílá pleť
kabát
boty
červená tkanička-

popisuje dívku
co mák má mezi zuby

-tesáky
řezáky
kazy a stolička-

a potichu přemýšlí
jestli ze snídaně

-hrnek
talíř
makový závin-

a kouká kolem sebe...

-okolí-

v odpadcích okolo
vidí mnoho nápadů

-nápad
motiv
téma-

verše své zapisuje
a podává je přehnaně

-procítěně
přesmutněle
sebejistě-

z věcí na ulici staví
hromadu odpadu

-popelnice
koš
kontejner-
Autor Psychicky.labilni, 12.10.2011
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Eliss94, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí