V dešti rozpuštěné vlasy

V dešti rozpuštěné vlasy

Anotace: hudba na doporučení Enigmana z DF http://www.youtube.com/watch?v=lDoRwRLlc3s

Občas v dlaních zní perly,
hudba zítřků..

Světu klečím u kolenou,
v propletení
Sama..jsem tu znova
Hra života mi otevírá mysl
Vzpomínky dávné
..jsou stále stejné
každý život..doufám v konec

Nechat všechno odejít
Do svých vlastních hlubin
se potopit
Jak z toho ven, když..
usínám ve svých nadějích
Připoutaná do krásy,
lítostivá v krutosti, co vidím
Chtít vzít víc té bolesti,
v nic ji rozpustit..
Láskou, světlem..
povídat si s archandělem

Třeba proč teď a tady jsem,
proč chci žít ten podivný sen
Co umírá mi v náručí každé ráno
Máš nějakou odpověď
..drahá mámo ?
Autor Agniezka, 12.10.2011
Přečteno 362x
Tipy 16
Poslední tipující: dream in emptiness, E.T.Jane, CULIKATÁ, Donne, Kars, Mbonita, strašidýlko-střapatý, WAYWARD, J's .., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyslyš maminku, vymaž smutnou vzpomínku,
jsi mlaďůčká cérečka,
co takhle švarného chasníčka? :-))
ST

13.10.2011 08:04:00 | Kars

k životu se třeba postavit čelem..drahá dcero..

13.10.2011 07:34:00 | Mbonita

text tvůj je lepší písně té
co cajdákem se mi jeví
i když jeden neví...

12.10.2011 22:39:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí