MÍT ČI NEMÍT

MÍT ČI NEMÍT

Anotace: Být zámožný nebo "jen" šťastný?

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Co je a co není
Je to až nápadné
co nás napadne
nutí k přemýšlení

Co bylo, je a už není
Ještě potká, nás osloví
Lži, pravda nebo přísloví
Života půl jsme prospali

Vše jsme mohli mít
Vilu, zahradu, bazén
Bylo by to jak báseň
v našem světě malém

Dál můžeme jen snít
pak se vrátit na zem
v duši mír a klid mít

Kdož všechno mají
nejsou na tom líp

Nežijí si jako v ráji
není co ještě chtít
Nikdy nemají dost

Co po dlouhé době
udělat jen tak sobě
něco málo pro radost

Pak je tu to kdyby …
Trochu lidské lásky
jim nám všem chybí
Autor RU 82, 13.10.2011
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí