ZVÝRAZŇOVAČ TVÝCH CITŮ

ZVÝRAZŇOVAČ TVÝCH CITŮ

Anotace: ....

Zvýrazňovačem tvých citů
maluji černou díru
v zátiší skořicového slunce
lemovaného záští hvězd
a z purpuru tvých krvavých rtů
s kapkou jedu štírů
pumpuje srdce bez punce
jako tu nejmocnější pěst

co svírá celý svět
v žalu a bolesti
ve víře a v míru
tak nelítostně znásilněných žen
co některé z nich byly ještě panny
a s poupěte už nikdy nebude nádherný květ
jen trny uvězněné v šelesti
temných stínů
nechtěných ale osudových změn

tak nevyrovnané osobnosti
psychicky a fyzicky uvnitř zohyzděné
jako pomsta němých sněhuláků
co na jaře roztají
a na jejich místě
vzápětí vyrostou překrásné květy
a pak je ty temné stíny zlomí
a zapudí v nich lásku k člověku

a pak zůstanou jen zjizvené trny
jako vlastní vnitřní sebeobrana
v černé díře
tvých hluboko schoulených citů.
Autor ZILA78, 13.10.2011
Přečteno 276x
Tipy 35
Poslední tipující: Jin&Jang, Maryje..., Azure angel, Lorraine, Psavec, zenge, hašlerka, la loba, Niky88, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné..ST!

15.10.2011 10:29:00 | hašlerka

Jsi empatický básník,za tuhle zvlášť děkuju.

14.10.2011 08:37:00 | la loba

Jak přesné!

13.10.2011 21:32:00 | hloubavá

Cítím smutek, cítím žal,
krutost a podlý zmar

13.10.2011 21:27:00 | Kars

Zilo, jsi krásnej člověk. st

13.10.2011 20:48:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí