Chci víc...

Chci víc...

Anotace: To ten ouplněk...

Jen já a prázdná židle.
Snad zbytek tvýho dechu
co utkvěl na zrcadle
když odcházel jsi v spěchu,
zanechavše mě osudu.
Kdo ví, zda tomu mému.
Ne, nechci dělat ostudu.
Ve stokrát darmo braném jménu
zaklínám tě, ať nezabloudíš.
Ať najdeš cestu zpátky.
O pusu sem tam marně loudíš,
odmítáš přečíst mezi řádky
nesmělé „ne a ne“.
Kohoutek z oceli
s větrem se objímá
chce nebo nechce-li.
Koho to zajímá...
Volně tě přeložím.
Třeba pak budu chápat víc
a vědět to, co stejně vím,
jen mi to jiný musí říct.
Kohoutkem plechovým
větříček otáčí.
Máš mě rád. Vím to. Vím.
Jen mi to nestačí...
Autor Descardea, 13.10.2011
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí