Od hlavy k patě

Od hlavy k patě

Anotace: Bezhlavě věřit bezhlavé pravdě?

Cigáro za kadidlo
a víno někdo vyměnil
za vodu svěcenou.
Pálí mě dobré bydlo?
Snažím se ze všech sil
o hlavu zkrácenou
pravdu v tmě nahmatat.
Sťali ji včera k ránu.
Kdo že byl její kat?
Sny všité v otomanu.
S ohněm si zahrává
kdo šplhá do nebe.
Nechej to radši.
Pravda je bezhlavá.
Mohla by pro tebe
být taky o patu kratší.
Autor Descardea, 13.10.2011
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Loveless, Pelican, Donne, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle byla
taky hezká procházka

nedá se nic dělat
ukládám si Tě
do oblíbených
:-)

04.07.2019 16:28:18 | piťura

Možná že bez hlavy,
pravda někdy bývá,
já mám však obavy,
že se příliš skrývá.

Těžko popsat co vidět není.
Pravda, skončí v zapomění.

19.10.2011 13:21:00 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí