Princezna

Princezna

Anotace: Pro moji milovanou princeznu...

Když jsem tě prvně spatřila
tvář se mi slzami pokryla...
Byla jsi černobílá
jak v starých filmech to bývá...

Ultrazvuk ukázal že jsi dívenka
už žádně dohady a žádná sázenka...
Znovu jsem plakala štěstím, nebo snad strachy
po tvářích se mi koulely slzy jak hrachy...

Pak přišel ten den,
kdy rozhodla jsi se jíti ven...
ta bolest však za to stála
jen jsem tě spatřila jako by ses na mě očkama smála...

Ale to už je dávno uplynul 2x jeden rok
a ty jsi mi tak vyrostla, je to hrozný šok...
Je to jak včera, ten malý uzlíček
a teď je z tebe čiperný človíček...

Je z tebe princezna se dvěma ďolíčky
když ty se usměješ tají všem dušičky...
Děkuji za to že jsi,
že mohu tu být pro tebe a pro tvé sny...

Jsi můj poklad,jsi moje všechno...
vždyť bez tebe už by to ani nešlo...!
Autor anjelis, 14.10.2011
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děťátko je ten nejdražší klenot:D

14.10.2011 16:24:00 | CULIKATÁ

Děti jsou dary, někdy čertovské jindy andělské, ale naše.

14.10.2011 08:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí