Sen

Sen

Anotace: zlý

Probudil jsem se
nahý, zmlácený a bolavý
v jedné díře (a to doslova!)
uprostřed osetého pole.

Domů jsem se vrátil
s roztodivnými pocity,
s tím, že mě někdo přepadl.

Rodiče přepadl strach,
ptali se, kdo to byl,
proč se to stalo,
jestli mám problémy - mám se svěřit.

Já ale opravdu nevím,
kdo mi to udělal,
co tím sledoval a proč
tak vůbec činil.

Nevzpomínám si,
a to mě děsí,
ze všeho nejvíc...


...protože na světě je zlé špíny
víc než dobré čistoty lidského srdce...

(lidé si totiž často špiní ty nenechavé ruce)
Autor Tomáš Přidal, 14.10.2011
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí