večer-nice

večer-nice

Anotace: v temnotách http://www.youtube.com/watch?v=7N4JaIvGsc4

S okem,
nad tisíci jasných města hvězd
černo - žlutý noční oceán
s okem v okně bdím k ránu sám
za okny příběhy přestírám
ve výši trnu jak měkká ratolest

S nocí,
tajemná jsou dramata člověčí
hádám je - to spánkem nespočinu
za okny nečeká mě špetka splínu
bez okenic nemají ty děje špínu
ona ve spodničce, on u ní klečí

S dobou,
uliční lampióny místo lučiny
sociopatie, alegorie a fraška
reklamních letáků plná taška
z komínů kyne mdlá šlehačka
bdím, okna hasnou do tmy, do zimy
Autor Mladý pán P., 14.10.2011
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, WAYWARD, J sh' T r' k, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probdělá noc a 1000 zážitků...

14.10.2011 08:59:00 | labuť

Ano, 1000 zazitku nebo 1000 noci? Sam nevim :)

08.04.2012 09:28:27 | Mladý pán P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí