Delirium

Delirium

Anotace: Tak nad ránem dojdeš z flámu a nevíš,co jak je...

Dusím se,
zapálím si další cigaretu
Další kafe pomůže soustředit se
Jako naložená do formaldehydu,
zkrátka trvám
Možná už opilá,píšící tyhle řádky
Bráním se překlepům
A beru si tišící prášky
Noc mě vysvobodí
před můrami z hlubin dne
Chci zkrátka zapomenout,
ale nevím kde....
Autor kiksik, 14.10.2011
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Aida, Holka z davu, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí